10 Signs Tell-Tale You Need to Get a New Sex

Cele mai bune filme sexy din istorie

Toate aceste filme constau din puncte de referinta minute in cinema - momente utilizat pentru a solicita, titilati, si pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat versus o blasfemie situatie interzicere The Lovers a lui Louis Malle , oferire cel mai bun definitie a pornografiei: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel nivel de subiectivitate, si, de asemenea pe pelicula, teste din exterior limite ale obscuritate - mult sa se asigure ca am poate nu chiar recunoastem cand il vedem. Atate povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste in mijloc 2 caractere niciodata insemnat a fi impreuna; o tiv sau un articol scurt de haine cateva mai sus, sau mai scurt, decat reperat in un client viata de zi cu zi; si de asemenea chiar un evidentiat cuvant sau expresie sugerand necunoscut, de asemenea neasteptat definitie. Si, de asemenea natural, deseori este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau vedeta dezvaluie toate, se lupta cu o scena insotitor sau simuleaza intimitate sub ideal, delicios lumini.

Toate din ceea ce inseamna sustine ca alegerea cel mai bun senzual filme se simte cu adevarat un pic ca decodare un test Rorschach al unui scriitor propriu foame si rata dobanzilor. Deoarece filme nu doar inregistrare legat de sex si fermecator vise, le descopera. Cate spectatori apreciat, spune, un adolescent amuzant unde sunt initial preferat vedeta a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau s-a prezentat la un patinoar aratand ca cu intruchiparea a atractiei turistice? Sau s-au trezit gandindu-se referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar periat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, profund subiectiva. Prin urmare, aceasta listare acumuleaza unele dintre reperul momente fotografiate , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si vedeta sau starlet in o functie care indeplinit sau transformat audienta ipoteze, sau pur si simplu prins momente de atractie, pasiune sau sexualitate in intrigant, incitant sau transcendent moduri. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, remuscari, bolnav, sau irepresionabil omenire. Cu toate acestea fiecare dintre ele sunt mai mult decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta lista de verificare numai din cauza principal - in special, ca privat dorinta ramane supus, ignorat sau depasit de politic obligatie, daca nu suplimentar psihologic si, fizic represiune. Dar doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai bine-cunoscuti vedete pe planeta a arata un contrar scenariu - un barbat atat de asaltat de catastrofa ca poate numai fugi in sexual rautate. conflict cu privire la scena „untului” si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a spus „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, precum si posibil ar trebui, definitiv culoare exact cum se vede eficiente precum si film in general.

Emmanuelle 2 (1975)

image

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin si, de asemenea, zeci de omonim imitatori si copiati pisici (cadere litere in numele ei, cum ar fi articole scurte din imbracaminte) dezvoltat o in jurul lumii traditie din erotica anilor 1970 unde bogati tinere calatorit lume, copulat uimitor, confidential insotitori si, de asemenea au pacalit tabuurile din asa-numitul "bun" cultura. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul poveste unde se bazeaza acest front runner franchise nu scris de real Emmanuelle Arsan totusi ei alta jumatate, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) furnizat titlul personaj agentie si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte rate, inclusiv original pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atragatoare vampir pereche din timp nesfarsit (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, si longevitate, intr-o perioada de stiinta, si, de asemenea bogatie. Scott creste stilul la unsprezece pe masura ce arata Miriam (Deneuve) cautand ​​comoditate in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta dar majoritatea ele unic precum si gandite in foarte propriu mod. (Lui adaptare Lolita, ca exemplu, este, in punct de vedere, o superioara adaptare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de modern cerinte, inca sex roleplay jocuri video, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne portretizat aceste acte cu Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat si dirijat acest uimitor film despre un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) vanduta chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de servitute pentru aceasta femeie devine o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care devine o mai profunda si, de asemenea extra extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta idila despre trecut si, de asemenea, existent, Vizualizați site-ul web sex precum si dragoste, claritate, precum si complicatie intre Lucia (Paz Vega), partener Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, evenimentele - numeroase sexual sau legat de sex - acela specificati lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia totusi exista reciprocitate autentica, deoarece acestea dau reciproc placere, gasirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei muschi fara joc de cuvinte intentionat precum si producerea momente critic pentru viata lor psihologica.