10 startup-uri care vor schimba industria filmului porno în bine

BDSM: sfaturi pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a gasi sugestii si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai bine, dupa aceea puteti absolut incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa cu casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai crucial BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este complet Faceți clic aici pentru a afla mai multe pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraca. In loc de tipic lenjerie intima, BDSM utilizeaza oportunitatea de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, internet precum si specialitate magazine furnizati o uriasa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte eveniment invitati pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea pune un guler si, de asemenea, alege o tinuta care da la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, redus cincizeci la suta posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte datorie joaca acele utilizare proeminenta si trimitere, o siguranta este extrem de important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de actual disconfort, este cu adevarat esential sa decide un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece subs ar putea fi uneori inchis.

Fara jena

BDSM este o unica tehnica care are nevoie o substantiala suma de incredere in companion. Acesta este modul ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, bucurati-va de sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

image

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, practica a acestuia sa fie totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti companion orgasm on your own - indiferent de daca ramane in camera, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discretie.