11 moduri creative de a scrie despre relațiile cupluri

Cele mai populare filme sexy din lume

Fiecare din aceste filme includ puncte de referinta minute in cinema - minute utilizat pentru a solicita, titilati, precum si pentru a impinge marginile.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o obscenitate situatie interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare suprem interpretare a pornografiei: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult viu la acel nivel de subiectivitate, si, de asemenea pe pelicula, verifica externe limite ale ambiguitatii - atat de mult sa se asigure ca am s-ar putea nu chiar recunoastem cand il vedem. Multe povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priviti in mijloc doua personalitati niciodata sugerat a fi impreuna; o tiv sau un scris de haine cateva perechi mai sus, sau mai scurt, decat reperat in un public viata de zi cu zi; precum si chiar un evidentiat cuvant sau expresie semnificatie inimaginabil, de asemenea neintentionat semnificatie. Si, de asemenea desigur, deseori este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau vedeta dezvaluie toate, se confrunta cu o scena insotitor sau imita intimitate sub ideal, somptuos iluminare.

Toate din ceea ce inseamna sustine ca alegerea cel mai bun sexual filme se simte un pic ca traducere un test Rorschach al unui scriitor propriu pofte de mancare si pasiuni. Deoarece filme nu doar document sexual si, de asemenea romantic vise, le descopera. Cantitatea de spectatori apreciat, reclamatie, un adolescent amuzant unde sunt initial preferat vedeta a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau a aparut la un patinoar apare ca cu intruchiparea a atractiei? Sau s-au trezit gandindu-se referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar curatat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, exceptional subiectiva. Ca o consecinta, aceasta lista colecteaza unele dintre reperul minute captate pe film , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si actor sau actrita in un rol care satisfacut sau transformat piata tinta asteptari, sau doar prins momente de atractie, pasiune sau sexualitate in provocator, suscitat sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, remuscari, melancolie, sau irepresionabil umanitate. Totusi fiecare dintre ele sunt mai mult decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta lista de verificare numai din cauza principal motiv - si anume, ca specific dorinta ramane suprimat, neglijat sau eclipsat de politic responsabilitate, daca nu suplimentar emotional precum si, fizic represiune. Dar 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai bine-cunoscuti actori pe planeta a descrie un opus scenariu - un tip atat de asaltat de tragedie ca poate doar fugi in legat de sex rautate. conflict cu privire la scena „untului” precum si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a afirmat „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si, de asemenea poate ar trebui, definitiv culoare cum se vede performantele precum si film in ansamblu.

image

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, incarcaturi de nume imitatori si imitatori (pierdere litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) dezvoltat o globala mostenire din erotica anilor 1970 unde bine-de-facut fete a luat o calatorie globul, dormit cu superb, anonim insotitori precum si au pacalit tabuurile din presupus "respectabil" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest flagship franchise nu creat de actual Emmanuelle Arsan totusi ei alta jumatate, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) a dat titlul personalitate firma si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte rate, constand din initial pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir pereche din eternitate (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, precum si durabilitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, precum si bogatie. Scott creste design la unsprezece http://lukasvpmd384.trexgame.net/despre-relatiile-cupluri pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de reusite una ca cealalta totusi o multime de ele distinct si gandite in foarte propriu inseamna. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o prima adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de modern criterii, totusi gender roleplay jocuri video, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura unicitate, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne descris aceste spectacol Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus si, de asemenea dirijat acest extraordinar film referitor la un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) oferita in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de thrall pentru aceasta femeie devine o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, initial pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru iubire fizica care se transforma in mult mai profunda precum si extra profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem a creat aceasta idila referitoare la trecut precum si, existent, sex precum si dragoste, claritate, si, de asemenea confuzie intre Lucia (Paz Vega), iubitul ei Lorenzo (Tristan Ulloa), si, ocazii - multe sexual sau legat de sex - acela definiti lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in parteneriatul dar exista reciprocitate autentica, deoarece acestea ofera reciproc satisfactie, descoperind reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte insemnat precum si producerea minute crucial pentru viata lor psihologica.