14 întrebări pe care s-ar putea să le fie frică să le întrebați despre filmul porno

BDSM: sugestii pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Cunoastere inainte experimentare

image

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi sugestii precum si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via apartamentul. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai crucial BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in special in piele si, de asemenea, latex. Evident, Sugestii suplimentare este total pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Mai degraba decat tipic lenjerie intima, BDSM furnizeaza sansa de a abordati un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, net si specialitate magazine furnizati o semnificativa alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da oferit motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte eveniment invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea folosi un guler si selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, redus cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele utilizare dominanta precum si intrare, fara risc este foarte esential. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este cu adevarat vital sa decide un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii instant identifica ca un semn pentru a opri orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant excelent totusi, deoarece subs poate fi uneori legat.

Fara jena

BDSM este o unica metoda care are nevoie o semnificativa suma de mizeaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie sa fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, practica a acestuia sa fie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent daca este in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere orice loc cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discernamant.