15 Cele mai subevaluate abilități care te vor face un rockstar în industria relațiilor cupluri

Cele mai bune filme senzuale din toate timpurile

Fiecare din aceste filme au puncte de referinta minute in cinematograf - momente folosit pentru a provoca, titilati, si, de asemenea pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare cel mai bun semnificatie a porno: "Stiu cand il vad." Erotica traieste si mai mult clar la acel grad de subiectivitate, si pe film, verifica din exterior restrictii ale obscuritate - atat de mult sa se asigure ca am poate nu chiar recunoastem cand il vedem. Numeroase povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste in mijloc 2 caractere niciodata insemnat a fi impreuna; o tiv sau un articol scurt de imbracaminte cateva perechi mai mare, sau mult mai scurt, decat reperat in un client viata de zi cu zi; precum si de asemenea un accentuat cuvant sau expresie sugerand inimaginabil, de asemenea neintentionat semnificatie. Si, de asemenea desigur, deseori este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, fete o scena partener sau imita intimitate sub ideal, somptuos iluminare.

Toate din ceea ce inseamna afirma ca selectarea cel mai eficient sexual filme se simte cu adevarat un pic ca descifrare un test Rorschach al unui scriitor foarte propriu pofte de mancare precum si rata dobanzilor. Deoarece filme nu pur si simplu document legat de sex si, de asemenea incantator vise, le descopera. Cantitatea de cinefili vizionat, reclamatie, un adolescent comedie unde sunt foarte intai preferat vedeta a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau s-a prezentat la un patinoar asemanator cu intruchiparea a atractiei? Sau s-au trezit gandindu-se despre o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, profund subiectiva. Ca o consecinta, filme pentru adulti aceasta listare acumuleaza cateva dintre reperul minute fotografiate , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea actor sau starlet in o datorie care satisfacut sau transformat piata tinta ipoteze, sau doar prins momente de frumusete, interes sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent moduri. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, remuscari, bolnav, sau irepresionabil omenire. Dar fiecare dintre ele sunt mai mari decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta lista de verificare doar prin principal tema - in special, ca specific dorinta ramane supus, neglijat sau eclipsat de politic obligatie, daca nu la fel emotional si, de asemenea, fizic suprimare. Dar doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre unul dintre cei mai bine-cunoscuti vedete in lume a descrie un contrar circumstanta - un barbat atat de asaltat de catastrofa ca poate numai fugi direct in legat de sex licentiune. dezbatere cu privire la scena „untului” precum si vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a sustinut „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si probabil ar trebui, absolut nuanta exact cum se vede eficiente si, de asemenea film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, loturi de omonim imitatori precum si imitatori (pierdere litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) dezvoltat o in jurul lumii traditie din erotica anilor 1970 unde bine-de-facut fete calatorit globul, dormit cu minunat, confidential insotitori si au pacalit tabuurile din asa-numitul "respectabil" cultura. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul roman pe care se bazeaza acest flagship franchise business nu scris de actual Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) a dat titlul personaj firma si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte rate, constand din original pelicula.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir cuplu din timp nesfarsit (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze traditia, si, de asemenea viata lunga, intr-o perioada de cercetare stiintifica, precum si bogatie. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce portretizeaza Miriam (Deneuve) cautand ​​confort in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

image

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta dar o multime de ele distinct si, de asemenea gandite in propriul inseamna. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o prima ajustare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat aproape pietonal de contemporan criterii, totusi sex roleplay jocuri video, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne ilustrat aceste spectacol Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus precum si dirijat acest remarcabil film despre un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) vanduta in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de thrall pentru aceasta doamna vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, initial pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru iubire fizica care creste in mult mai profunda precum si mult mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta idila despre anterior si, existent, sex si dragoste, claritate, si confuzie intre Lucia (Paz Vega), partener Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, ocazii - multe legat de sex sau legat de sex - acela definiti lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in parteneriatul totusi exista reciprocitate autentica, deoarece acestea dau reciproc placere, descoperind reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte planificat si crearea momente pivot pentru viata lor emotionala.