15 sfaturi despre sex De la experți din industrie

Cele mai bune filme senzuale din lume

Toate aceste filme au puncte de referinta minute in cinematograf - momente utilizat pentru a solicita, activati, si, de asemenea pentru a apasati limitele.

image

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire cel mai bun definitie a pornografiei: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult clar la acel grad de subiectivitate, si pe film, evalueaza externe limite ale obscuritate - atat de mult sa se asigure ca am poate nu chiar recunoastem cand il vedem. Atate povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste in mijloc doua caractere niciodata insemnat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un articol de imbracaminte cateva mai mare, sau mult mai scurt, decat reperat in un vizualizator viata de zi cu zi; si de asemenea un accentuat cuvant sau expresie sugerand necunoscut, de asemenea neplanificat semnificatie. La fel de evident, uneori este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau actrita dezvaluie toate, se lupta cu o scena partener sau simuleaza afectiune sub ideal, superb iluminare.

Toate din ceea ce inseamna spune ca alegerea cel mai bun sexual filme se simte cu adevarat un pic ca decodare un test Rorschach al al unui autor propriu pofte precum si pasiuni. Deoarece filme nu pur si simplu document sexual si romantic fantezii, le descopera. Numarul de cinefili vizionat, reclamatie, un adolescent amuzant unde sunt initial preferat vedeta a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau a aparut la un patinoar asemanator cu personificare a atractiei? Sau s-au trezit fantezand referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar periat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, profund subiectiva. Prin urmare, aceasta listare colecteaza unele dintre reperul minute fotografiate , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea actor sau starlet in un rol care indeplinit sau transformat piata tinta ipoteze, sau pur si simplu inregistrat momente de atractie, pasiune sau sexualitate in provocator, incitant sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu risc, regret, melancolie, sau irepresionabil omenire. Dar toate sunt mai mult decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta lista de verificare numai prin principal tema - si anume, ca privat dorinta ramane supus, neglijat sau eclipsat de politic obligatie, daca nu de asemenea psihologic si, fizic represiune. Cu toate acestea 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai bine-cunoscuti vedete in lume a ilustra un contrar circumstanta - un barbat atat de asaltat de nenorocire ca poate numai scapa direct in sexual licentiune. disputa cu privire la scena „untului” si, de asemenea actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a spus „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si, de asemenea poate ar trebui, absolut nuanta exact cum se vede performantele precum si film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, incarcaturi de omonim copicats precum si imitatori (varsare litere in numele ei, cum ar fi articole din haine) dezvoltat o in jurul lumii mostenire din erotica anilor 1970 unde bine-de-facut fete calatorit globul, copulat superb, anonim insotitori si au pacalit tabuurile din presupus "respectabil" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul roman pe care se bazeaza acest front runner franchise nu scris de genuine Emmanuelle Arsan dar ei partener, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) a dat titlul personalitate companie si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte instalatii, inclusiv original pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir pereche din eternitate (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, si durabilitate, intr-o perioada de Faceți clic aici pentru mai multe stiinta, si abundenta. Scott creste stilul la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) cautand ​​comoditate in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta inca majoritatea ele unic si gandite in propriul mod. (Lui ajustare Lolita, de exemplu, este, in punct de vedere, o superioara adaptare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de contemporan cerinte, dar sex roleplay jocuri, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal unicitate, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne descris aceste acte cu Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus precum si regizat acest extraordinar film despre un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Seeker) vanduta chiar in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de thrall pentru aceasta femeie devine o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, initial pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru afectiune fizica care se transforma in o mai profunda si, de asemenea mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta poveste referitoare la trecut si, existent, sex si dragoste, claritate, si, de asemenea confuzie intre Lucia (Paz Vega), partener Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, ocazii - multe sexual sau legat de sex - acela definiti lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea dar exista reciprocitate autentica, deoarece acestea dau reciproc placere, gasirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte planificat si producerea momente critic pentru viata lor psihologica.