15 Statistici surprinzătoare despre relațiile cupluri

BDSM: idei pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a descoperi idei si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice tip de suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin apartamentul. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai important BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in stil - in special in piele si. Cu siguranta, este total aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie, BDSM furnizeaza oportunitatea de a lua pe un nou rol si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, net si specializate magazine oferiti o uriasa alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La http://kameronpamw492.almoheet-travel.com/10-lucruri-pe-care-toata-lumea-le-uraste-despre-relatiile-cupluri SM sarbatori, ti se da dat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte petrecere vizitatori pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati putea folosi un guler si, de asemenea, selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

image

La fel in toate celelalte functie joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, intrare, fara risc este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de real durere, este intr-adevar important sa stabiliti un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a renunta orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece subs ar putea fi uneori legat.

Fara jena

BDSM este o distincta practica care are nevoie o masiva suma de incredere in companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie precum si are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, astfel incat tu precum si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe suspiciune si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM idei: Util asistenti

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm yourself - indiferent de daca este in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere orice loc cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta rezonante, subtire design si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discernamant.