Cele mai frecvente greșeli pe care oamenii le fac cu sexul

BDSM: sugestii pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a descoperi sugestii si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui evita conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi familiarizat cu. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare suplimentar, dupa aceea puteti absolut verificati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai esential BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in special in piele si, de asemenea, latex. Evident, este total aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. In loc de obisnuitul lenjerie, BDSM ofera sansa de a manipulati un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, net si, de asemenea, specialitate magazine dati o semnificativa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da oferit motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea pune un guler si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, redus jumatate posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel ca in toate celelalte datorie joaca acele joc dominanta si intrare, un cuvant sigur este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum Click aici ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de actual disconfort, este cu adevarat crucial sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid identifica ca un indicator pentru a renunta orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in mod normal utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant excelent totusi, deoarece belows poate fi adesea legat.

Fara mila

BDSM este o speciala metoda care are nevoie o substantiala cantitate de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie fie si are sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe suspiciune si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, practica a acestuia sa fie totusi incantata de ambii participanti.

image

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - indiferent daca este in camera de dormit, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta vibratii, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.