Cele mai importante povești din această săptămână despre filmul porno

BDSM: idei pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a descoperi recomandari precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu va stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

image

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, care inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai important BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este total aproximativ tu trebuie sa alege ce sa foloseste. Mai degraba decat tipic lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a lua pe un nou functie si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, web si specializate magazine furnizati o masiva optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. Post informativ La SM petreceri, ti se da oferit motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler si, de asemenea, alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, redus cincizeci la suta fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel ca in toate celelalte rol joaca acele joc suprematie si, de asemenea, trimitere, o siguranta este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de genuine disconfort, este intr-adevar crucial sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a renunta orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece belows ar putea fi adesea legat.

Fara jena

BDSM este o speciala tehnica care necesita o mare suma de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie fie precum si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, astfel incat tu si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si bucurati-va sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, practica a acestuia trebuie totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm on your own - indiferent daca ramane in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica rezonante, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discretie.