Cum să creezi un videoclip Instagram minunat despre sex

BDSM: sugestii pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte de experimentare

image

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a localizeaza indicatori precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin apartamentul. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai crucial BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in mod special in piele precum si. Evident, este complet cat tu trebuie sa alege ce sa foloseste. In loc de normal lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a manipulati un nou functie si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, net precum si specialitate magazine oferiti o masiva alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da oferit tema pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati puteti folosi un guler precum si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si mai jos cincizeci la suta fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte rol joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, intrare, o siguranta este intr-adevar crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de genuine disconfort, este de fapt crucial sa alege un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs ar putea fi ocazional inchis.

Fara jena

BDSM este o distincta metoda care necesita o uriasa suma de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie fie precum si are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate de Sugestii mai utile fapt eliberati precum si faceti placere sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe suspiciune si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, practica a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion climax on your own - indiferent daca este in camera, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere orice loc cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discernamant.