Cum să explici sexul mamei tale

Sfaturi pentru condimentarea vietii sexuale

Indiferent daca probleme permite sau mic, exista multe lucruri pe care le puteti face pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe cale. legata de sex sanatate functioneaza impreuna cu general psihologic, fizic, si, de asemenea, psihologic sanatate si wellness. Interactiunea cu partenerul, mentinerea un sanatos stil de viata, folosindu-va insusi din cateva din numeroasele excelente auto-ajutorare produse de pe piata, si, de asemenea, pur si simplu sa te distrezi te poate ajuta sa faci vreme momente dificile

Placere o placuta viata sexuala

image

Sex. Cuvantul poate evoca un caleidoscop de sentimente. De la dragoste, entuziasm, si, de asemenea, tandrete pana la dorind, anxietate, si nemultumire - raspunsurile sunt la fel de variate ca si experientele sexuale. Ce este mai mult, multi oameni vor vor intalni toate aceste emotii si, de asemenea, multe altele pe parcursul sex speranta de viata mai multe decenii.

Totusi ce este sexul, intr-adevar?

Pe un nivel, sexul este pur si simplu altul hormonal determinat de fizic functie dezvoltat pentru a perpetua soiurile. Natural, acel subtire vedere subestimeaza complexitatea omului sexual reactie. Impreuna cu fortele biochimice presiuni la locul de munca, experientele tale si ipoteze ajutor modeleaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. pe cont propriu ca fiinta sexuala, ideile despre ceea ce compune o placuta legata de sex link, si, conexiune cu partenerul sunt crucial luati in considerare capacitatea dvs. de a dezvolta si, de asemenea, pastra o implinire viata sexuala.

Vorbind cu companion

Mai multe cupluri gasiti este provocator sa discutati sex si sub cel mai bun dintre situatii. Cand legat de sex probleme au loc, sentimente de durere, rusine, simt de vinovatie, si, de asemenea, amaraciune poate opri discutie in intregime. Datorita faptului ca excelent interactiune este o cheie a sanatos si echilibrat parteneriat, dezvoltarea un dialog este pasul primar nu numai la mult mai buna sex viata, dar la fel la o legatura mai detaliata emotionala. Chiar aici sunt cateva sfaturi pentru abordarea acestui delicat subiect.

Gasiti ora corecta pentru a vorbi. Exista doua tipuri de legate de sex conversatii: cele pe care le aveti in camera Sursa articolului precum si pe care le ai in alte locuri. Este perfect adecvat sa spui partenerul tau ceea ce simte excelent in mijlocul relatii sexuale, dar este ideal sa astepti pana pana ramaneti in un extra neutru pregatirea pentru recenzie mai mare probleme, cum ar fi nepotrivit libido sau climax probleme.

Evitati criticati. Canapea sfaturi in termeni pozitivi, de exemplu, „Imi place intr-adevar ma bucur cand ma atingi de par usor facand acest lucru, „in loc de concentrandu-se pe cele negative. Apropie-te de o sexuala problema ca o problema care trebuie rezolvata impreuna spre deosebire de un antrenament in numire vina.

Confide in pe companionul tau referitor la ajustari in corpul tau. Daca bliturile calzi va mentin ridicati-va in timpul noptii sau menopauza v-a facut de fapt canalul vaginal uscat, vorbeste cu insotitor referitor la aceste puncte. Este mult mai bine ca el intelege ceea ce cu adevarat se intampla spre deosebire de interpret aceste modificari fizice ca lipsa de interes. La fel, daca esti un barbat si tu nu mai obtii o erectie doar din ideea de sex, arata-ti partener cum sa promoveaza pe tine mai degraba decat ingaduie-o crede ca nu este atractiva suficient pentru a excita te mai.

Fii veridic. s-ar putea gandesti ca protejezi companionului tau senzatii prin fabricare un orgasm, totusi in adevar sunteti incepand in jos un efect de domino. La fel de provocator pe cat este de a vorbi despre orice tip de legat de sex probleme, problema grad creste imediat ce ingrijorare este ingropata sub ani de minciuni, ranit, precum si amaraciune.

Utilizarea auto-ajutorului metode

Tratarea cu sexual probleme este mai putin complicat in prezent decat in trecut. Revolutionare medicamente si specialist sex terapeuti exista daca aveti nevoie. Cu toate acestea puteti puteti aveti capacitatea de a rezolva minor sexual probleme facand cateva modificari in dragoste stil. Mai jos sunt cateva puncte pe care le puteti incerca acasa.

Ilumineaza pe cont propriu. ea sau el doreasca atins. Acest lucru cu siguranta va va oferi o mai buna senzatie de cat de mult presiune, de la usor catre companie, ar trebui utilizati.

Incercati diverse pozitii. Crearea o colectie de diverse legate de sex setari nu numai adauga interes pentru a face dragoste, totusi poate si ajutor cuceresc probleme. De exemplu, sporit stimulare la punctul G care are loc cand un barbat isi intra insotitorul din spate poate ajuta femeia sa ajunga orgasm.

Noteaza fanteziile tale. Acest antrenament va poate va ajuta va verificati fezabil sarcini pe care presupuneti poate fi o pornire pentru dvs. sau companionul dvs. Incearca gandindu-te o experienta sau un film care te-a emotionat si dupa aceea iti impartasesti memoria cu insotitorul dvs. Acest lucru este in mod special practic pentru persoane fizice cu redus dorinta.