Filmul va conduce vreodată lumea?

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a gasi indicatori si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie evita intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti Resurse utile avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, atunci puteti absolut incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, care recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre unul dintre cele mai vital BDSM idei este ca ar trebui parasiti pierdere precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in special in piele si, de asemenea, latex. Desigur, este total aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. In loc de comun lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou functie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, net precum si specialitate magazine oferiti o substantiala optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa va asigurati alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati putea folosi un guler precum si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, redus jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

image

Asemanator cu in toate diferite alte functie joaca acele joc dominanta precum si intrare, fara risc este intr-adevar crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de genuine durere, este cu adevarat esential sa decide un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece belows ar putea fi adesea legat.

Fara jena

BDSM este o unica tehnica care solicita o uriasa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie precum si are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - in ciuda daca ramane in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu murmur liniste rezonante, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discernamant.